Over mij

 

 

 

Ik ben Wilma, mama van een dochter en een zoon en trotse oma van een kleindochter en 4 kleinzoons. Na jaren op zoek te zijn naar mijn pure 'Zelf' kan ik nu echt zeggen; ik ben in verbinding met mezelf.

 

Als kind was ik erg gevoelig en stond ik open voor alle energie van de mensen om me heen en mijn omgeving. Mijn uitingsvorm was 'Wilma de zorger' en vele rollen die daarmee waren verbonden. Moeder worden was een groot geschenk. Hier voelde ik mezelf als een vis in het water en kon ik in verbinding zijn met mijn innerlijke kind en mijn pure zelf.  In de verbinding met mijn partner was dat lastiger. Prachtige spiegels ben je voor elkaar waarin je alles tegen komt. Ik mocht de mentale, emotionele en fysieke intimiteit leren snappen, puur van binnen uit. Wat is van mij, wat is van de ander, ego's die botsen, heftige situaties om dit helemaal met elkaar uit te spelen en zo je ware zelf te vinden. 

 

Na veel gedaan te hebben op het pad van persoonlijke ontwikkeling begon ik met masseren. Eerst vanuit mijn werk als kraamverzorgende bij baby's, maar ook thuis ging ik veel masseren. Puur intuïtief, zonder technieken ging ik aanraken. Ik voelde dat ik weer in verbinding kwam met mijn intuïtie, maar ook met mijn helderzien en horen. Dat waren talenten die ik al heel lang had weggestopt. Ik ging ook geluid en klanken gebruiken en durfde mezelf helemaal in verbinding te stellen van wat ik voelde in energie en die te volgen. Vanaf dat moment ging ik mijn kwaliteiten echt zien en ervaren. Ik ging weer vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn gevoeligheid van vroeger die eerst mijn valkuil was, werd nu mijn kracht. Ik heb toen heel bewust de keus gemaakt om te stoppen met mijn uitingsvorm Wilma de zorger, de rol van kraamverzorgende.

 

Mensen begeleiden en masseren puur vanuit mijn intuïtie. Uiteindelijk ontstonden er sessies waarin coaching en aanraking in verbinding kwamen. Lichaamswerk vanuit een eigen vorm was ontstaan. 'Energetisch Bodywork'  

 

Ook mijn eigen ontwikkeling ging door. Ik wilde groeien en alles loslaten wat niet bij mij hoort. Een prachtig pad waarin ik veel geleerd heb van bijzondere mensen die een stukje op mijn pad hebben mee gelopen. Alles wat ik gedaan heb was altijd in eerste plaats om zelf te groeien, maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het pad van Stemwerk in verbinding met aanraking, Sjamanisme, Medicijnwiel, het trommelen, de maan, de vuurceremonies, zweethutten......Het hoort allemaal bij mij, maar zeker ook de uitdaging voor iets nieuws naast hetgeen wat ik al doe. En daar was het ineens,  een naam voor die nieuwe uitdaging:

 

 

'Vrouw in verbinding'