Wilma

 

 

 

Ik ben Wilma, moeder van 2 kinderen, trotse oma van 5 kleinkinderen, lief van en bovenal vrouw. Na een jarenlange ontdekkingstocht naar mijn pure innerlijke zelf kan ik nu echt zeggen; ik ben in verbinding met mezelf. Een krachtige, spirituele en speelse vrouw met beide voeten stevig op de grond.

 

Als meisje was ik gevoelig voor alle energie van de mensen om me heen en mijn omgeving. Mijn overlevingsrol was 'Wilma de zorger' Moeder worden was voor mij een groot geschenk. In verbinding met mijn kinderen, hervond ik ook de verbinding met mijn ineerlijke kind en pure zelf.  was dat lastiger. In mijn leven en relatie mocht ik de mentale, emotionele en fysieke intimiteit gaan leren snappen, puur van binnen uit. Wat is van mij, wat is van de ander, ego's die botsen, , in de spiegel naar jezelf durven kijken. Je eigen schaduwen in de ogen durven kijken, heftige situaties toelaten en omarmen om zo mijn ware en authentieke zelf te vinden.

 

Al 25 jaar bewandel ik mijn eigen ontdekkingspad van persoonlijke ontwikkeling. in 2003 ging ik veel masseren. Puur intuïtief, zonder aangeleerde technieken ging ik mensen aanraken. Ik voelde dat ik weer in verbinding kwam met mijn intuïtie, maar ook met mijn helderzien, voelen en horen. Dat waren talenten die ik al heel lang had weggestopt. Ik ging ook geluid en klanken gebruiken na een jaartraining energetisch stemwerk. Ik durfde mezelf helemaal in verbinding te stellen van wat ik voelde in energie en die te volgen. Vanaf dat moment ging ik mijn kwaliteiten echt zien en ervaren. Zo leerde ik langzaam weer te vertrouwen op mijn intuïtie en eigen gevoel. Mijn gevoeligheid van vroeger die eerst mijn valkuil was, werd nu mijn kracht. 

 

Mensen begeleiden en masseren puur vanuit mijn intuïtie. Uiteindelijk ontstonden er sessies waarin coaching en aanraking in verbinding kwamen. Lichaamswerk vanuit een eigen vorm was ontstaan. Zo ontstond in 2004 mijn eigen praktijk 'Energetisch Bodywork'  

 

Lichaamswerk, massage, stemwerk, sjamanisme, taoisme, tantra en coching vormen samen de basis van mijn sessies.

 

Ook mijn eigen ontwikkeling ging door. Ik wilde groeien en alles loslaten wat niet bij mij hoort. Een prachtig pad waarin ik veel geleerd heb van bijzondere mensen die een stukje op mijn pad hebben mee gelopen. Alles wat ik gedaan heb was altijd in eerste plaats om zelf te groeien, maar ook om nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

 

Mijn ontdekkingstocht

 

Jaartrainingen Energetisch Lichaamswerk en Stemwerk. Jaartrainingen Tantra en Taoisme. Jaartraing Magie van de vrouwelijke seksualiteit.  2 jarige training Vrouw en Seksualiteit. Egyptian Healer opleiding. 2 jarige opleiding Sjamanistisch Medicijnwiel en Sjamanistisch Healer. Biodanza. Soundhealing. Maan en vrouwencirkels. Vuurceremonies en Zweethutten. Het assisteren bij sjamanistische jaartraingen en het geven van eigen workshops en trainingen zoals Inner Sound Healing, Rite of the womb, cacaoceremonies, vrouwentrainingen, jaartraining sjamanisme hebben mij gebracht tot de persoon die ik nu ben, Het hoort allemaal zo bij mij en ik word zo blij van alles wat ik mag doen. Ik blijf leren en omarm alles wat op mijn pad komt om te groeien.

 

Kijk ook eens op mijn andere website.